Over NCBC

In de hectiek van alle dag is het voor leidinggevenden lastig om koers te houden. Al snel wordt men in beslag genomen door zaken die nu opgelost moeten worden. Het huidige economische klimaat helpt ook niet echt om nu eens rustig van mooie vergezichten te genieten.

Kan het niet anders?
“De beste manier om je toekomst te voorspellen, is haar zelf te creëren”
, zei Peter Drucker al.

Door heel bewust met de ontwikkeling van de collega’s, en daarmee van de organisatie, bezig te zijn, kan men de brandjes een stap voor zijn. Hierdoor ontstaat tijd en ruimte om aandacht te geven aan zaken die er echt toe doen.

Medewerkers van NCBC kunnen allemaal steunen op een stevige basis aan kennis en ervaring als manager, directeur en/of ondernemer. Hierdoor kunnen zij zich goed verplaatsen in de situatie van directeuren/leidinggevenden. Die praktische ervaring is gedurende de afgelopen jaren aangevuld met coachings- en adviesvaardigheden.

Organisaties Fit & Wendbaar maken, daar ligt onze kracht.

SWOT Marketing
Als partner bij SWOT Marketing B.V. zijn wij actief in strategieontwikkelingstrajecten en de implementatie ervan in ondernemingen. Mooie rapporten maken is prachtig maar uiteindelijk draait het er natuurlijk om alles van papier in de praktijk te brengen. De aannames testen en de resultaten in de boeken krijgen, dat is het mooiste wat er is.

MKBsparring

 

2continue
Mooie bedrijven kunnen plotseling in de problemen komen als de ondernemer wegvalt.
De vent is de tent maar wat als hij wegvalt?
Als associate member van 2continue ontwikkelen wij samen met de DGA een noodopvolgingsplan, bekijken en actualiseren testamenten, statuten en andere afspraken die er in het verleden gemaakt zijn.
Door samen met een hecht op elkaar ingespeeld team van specialisten te werken, besparen we ondernemer veel zorgen over zijn toekomst. Maar het betreft hier niet alleen de ondernemer zelf die gerust gesteld wordt maar ook zijn gezin, familie en medewerkers. Zij weten zich verzekerd dat de zaken goed geregeld zijn als de DGA iets zou overkomen.

Contact opnemen? Klik hier.