Ondernemers zijn net mensen

Plann van der Veerning | Joh

Vanaf 1 januari ga ik sporten en afvallen, echt waar!
Zijn jou ook de advertenties opgevallen van de grote supermarktketens die allemaal sportkleding in de aanbieding hebben? Op de radio hoor je voortdurend reclames van fitnesscentra.

Wat blijkt, dit is de tijd van het jaar van de goede voornemens. Een duidelijke grens dwingt ons bijna om het anders te gaan doen en het verleden achter ons te laten. Over een week of zes staan veel van die mooie spullen weer te koop op Marktplaats.
Goede voornemens zijn nodig om een begin met de verandering te maken. Discipline en een Personal Trainer zijn nodig om het vol te houden en je doel(gewicht) te bereiken.
Zou het voor ondernemers in hun bedrijven anders zijn dan voor de particulier met goede voornemens?

De afgelopen weken horen we regelmatig dat het allemaal weer een stuk beter gaat met de bedrijven. De horizon van de leiding van bedrijven ligt weer wat verder weg want we moeten en kunnen door. Hoe? Vanaf 1 januari wordt alles anders. Echt waar!

Maar ja, hoe vaak blijft het niet bij de goede voornemens? De eerste paar weken lukt het nog wel maar als de resultaten niet direct zichtbaar worden verdwijnt het enthousiasme van de eerste weken en valt men terug in het oude patroon (gedrag). Wat het resultaat daarvan is weten we, “Als je altijd de dingen blijft doen zoals je altijd gedaan hebt, weet je wat het resultaat zal zijn”.

En juist die resultaten lieten zoveel te wensen over. Het moet dus anders.

Wil jij als ondernemer de kansen die zich ongetwijfeld in 2014 zullen aandienen grijpen? Dan is een Personal Trainer de oplossing voor jou! Geef aan wat je doel is dat je wilt bereiken en we zetten samen een trainingsprogramma voor jou en je team in elkaar.

Net als bij het sporten zal het misschien bloed, veel zweet en een traantje kosten om de doelen te halen. Maar je hoeft dat niet alleen te doen.

Een goede start is om de Process Monitor in te vullen.

De Process Monitor geeft inzicht in 11 belangrijkste commerciële processen. Door de Process Monitor in te vullen ontvang je een uitgewerkt rapport. Door de toelichting die ik je geef, krijg je handvatten en aanwijzingen waarmee je heel gericht probleemgebieden kunt aanpakken en verbeteringen kunt doorvoeren. Om het nieuwe jaar te vieren kun je nu de Process Monitor t.w.v. € 1.250,00 gratis invullen.

Invullen kan via onderstaande link. Je zal er zo’n 20 min. mee kwijt zijn maar er is een wereld mee te winnen. Process Monitor

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2014? Deel je ideeën hier en lees wat collega ondernemers zich hebben voorgenomen.

Tiel, 30 december 2013
Next Chapter Business Consultancy
John van der Veer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *